Skrotpræmie 2024

Ring: +45 91 11 15 16

Har bilen kørt sine sidste kilometre? Så kan du få skrottet din bil til en yderst fordelagtig skrotpræmie 2024 hos DanskAutoSkrott. Vi tilbyder helt op til 4000 DKK i skrotpræmie. Det kommer helt an på din specifikke bil. Ring ind og hør nærmere om hvad du kan få i skrotpræmie hos os.

En bil uden afgift kan sælges til os og vi kan videresælge til eksempelvis udenlandske kunder. Når vi køber din bil uden afgift, kan dens fremtid se forskellige ud. Er bilen i god stand, så kan vi sælge den til leasing, sælge den videre uden afgift eller registrere bilen og sælge den på det brugte marked. Ønsker du et salg eller køb af bil uden afgift, er du altså meget velkommen til at kontakte Dansk Autoskrot. Ring til os på +45 91 11 15 16 eller benyt vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Det sikre valg til køb af bil uden afgift

Vi køber alle typer af biler herunder varevogne, personbiler, bil uden afgift og lignende. Uanset bilens stand så foretager vi køb af bil uden afgift. Vi vurderer bilens stand, om den skal skrottes eller sælges videre og dermed også din pris. Det er intet problem at skrotte en bil uden afgift eller at videresælge den til udlandet. Ved at benytte os til salg og køb af bil uden afgift er du sikret en tryg proces som håndteres korrekt. Samtidig tager vi os af papirarbejdet, så du sparer tiden og besværet.

Vores mange års erfaring er din garanti for korrekt håndtering af biler, uanset om de skal skrottes, sælges videre, eksporteres eller du står som køber. Ønsker du at købe en bil uden afgift, men er boende i Danmark, så skal den registreres. Vi hjælper gerne ved spørgsmål omkring salg og køb af biler uden afgift.

Biler uden afgift købes

Står der en bil i garagen og samler støv? Ønsker du dig en ny bil eller er behovet bare ikke det samme? Du kan altid sælge din gamle bil til os uanset om den kan køre eller ej. Vi opkøber gamle biler og istandsætter dem eller skrotter dem. Vi skal nok vurdere din bils stand og give dig den rette pris for bilen. Du får altid et uforpligtende tilbud hos DanskAutoSkrot. Biler uden afgift købes til både skrot og videre salg.

Kontakt os på +45 91 11 15 16 eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål og et uforpligtende tilbud. Vi skal nok tage os af papirarbejdet herefter, vi henter bilen inden for få dage og du får pengene med det samme. Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle biler uden afgift hos DanskAutoSkrot. Vi glæder os til at høre fra dig.

Galleri

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2024? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

R

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Hvad er skrotpræmien i 2024

Normalt ligger den almindelige skrotpræmie på 2200 kroner i 2024. Altså skrotningsgodtgørelsen er de 2200 kroner. Problemet er bare, at der er nogle autoophuggere, som fakturerer for administration, afhentning af bilen og andet og således trækker det fra dine 2200 kroner. På den måde kan du ende med at få en dårlig skrotpræmie. Hos DanskAutoSkrot kan du altid forvente den højeste service, effektiv skrotning samt fantastiske skrotpræmier. Vi har været i branchen i over 10 år og har derfor perfektioneret processerne i vores virksomhed. Af den grund kan vi tilbyde langt højere skrotpræmier end vores konkurrenter. Derudover har vi også kæmpe erfaring med biler og ved lige præcis hvad du kan få for din bil, samt hvor meget vi kan få solgt delene for hos mekanikerne. Ring ind til os og hør nærmere om din bil.

Vi skal nok vurdere, hvor meget af bilen der kan genbruges, sælges videre og dermed hvilken pris du får ud af din skrotbil. Vi lover dog altid den højeste skrotpræmie, da vores mange års erfaring i branchen giver os stor viden omkring skrotbiler og -priser. Derfor er vi dit trygge valg af skrotforhandler. 

Skrotpræmie dieselbil

Havde du en dieselbil i 2021, som var fra før årgang 2006 så kunne den skrottes til en skrotpræmie dieselbil på helt op til 5000 i stedet for de normale 2200 kroner, man ellers får i skrotpræmie. Man kunne få helt op til 5000 idet at staten gerne ville tilskynde til skrotning af dieselbiler, derfor åbnede man op for en pulje, hvorved danske bilejere kunne få mere for deres diesel skrotbiler. Puljen var både aktiv i 2020 og 2021 og var på flere hundrede millioner, hvor de blev delt ud efter først til mølle princippet. Der er ikke blevet varslet om en ny pulje som, der har været i 2020 og 2021, så det er ikke sandsynligt at der skulle åbne sig noget op i den snareste tid. Der er altså kun den normale skrotpræmie for en dieselbil i 2024 og ikke de 5000 man kunne have fået, hvis man havde været blandt de heldige i 2021.

Uanset din biltype, så tilbyder vi gode skrotpræmier på dieselbiler. Vi finder din gamle, brugte dieselbil meget populær og vil gerne opkøbe den uanset om den er i god eller faldefærdig stand. Vi vurderer om bilen kan istandsættes, om delene kan videresælges eller om bilen helt skal skrottes. Kontakt os med din bil, så køber vi den og håndterer den videre.

Vi udbetaler mest i skrotpræmie

Dansk Autoskrot sætter kundetilfredshed i højsæde, og det betyder, at vi gerne vil tilbyde den aller højeste skrotpræmie og derfor kan vi i mange tilfælde prismatche et tilbud du allerede har fået for din bil. Det er altid gratis at indhente et uforpligtende tilbud hos os. Du kan spare enormt mange penge ved bare at indhente et tilbud fra os, selvom du har indhentet et tilbud fra andre skrotfirmaer. Vi kan tilbyde helt op til 100.000 DKK for en bil. I de tilfælde så køber vi bilen og skrotter den ikke, så gør vi den istand og får den solgt.

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi dækker hele sjælland og har mange samarbejdspartnere i Jylland.

}

Åbningstider:

Vores åbningstider er som følgende:

Man – Fre: 08 – 20 Lør og Søn: 08 – 18

Telefon:

Vi har telefontid i åbningstiderne. Du kan frit ringe, senge en besked eller sende en mail.

Du kan også kontakte os igennem formularen her

Skrotning af bil hos DanskAutoSkrot

Når du skal skrotte din bil er det meget nemt hos DanskAutoSkrot. Vi skrotter din bil med hensyn til miljøet, samtidig med at vi udbetaler en god skrotpræmie på din skrotbil. Læs mere om, hvad vi tager hensyn til når vi skrotter biler hos DanskAutoSkrot.

Skrot bilen med omtanke for miljøet

Vi tænker altid miljøet ind i, når vi skrotter bilerne. Herudover støtter vi miljøgavnlige initiativer.

Gode anmeldelser og stjerne service

Skrot-bil Autoophug får gode anmeldelser, fordi vi sætter en ære i at give kunden en god oplevelse og yde god service. Du ser derfor altid vores medarbejdere venlige.

Gode skrotpriser

Vi udbetaler gode skrotpræmier. Især når vi køber bilen, har du som sælger meget at vinde. Vores skrotpriser er altid fordelagtige.

Gratis afhenting i mange områder

I mange områder tilbyder vi gratis afhenting og på den måde kan du spare en del penge, når du skal skrotte din bil hos skrot-bil autoophug.
Hvor meget kan man få i skrotræmie?

Det kommer helt an på bilen. Nogle skrotbiler udløser en skrotpræmie helt op til 4000 DKK. Andre skrotbiler kun op til 2200. Det kommer an på om det er en diesel skrotbil, årgang, stand, model og mærke.

Hvordan foregår skrotning af bil hos DanskAutoSkrot?

Når vi skal skrotte biler så er der en række forhold vi tager. Eksempelvis så sikrer vi en simpel process for kunderne, som de kan forstå og vi kan stå inde for. 

Skrot din bil til en god skrotpris