Kom af med din skrotbil i dag

Har du en skrotbil du skal af med? Så står vi hos danskautoskrot til rådighed. Vi tilbyder branchens bedste skrotpræmier og giver den bedste service. Vi har mange års erfaring i branchen og ved derfor lige præcis, hvad vi kan få for din bil derfor kan du oftest få en højere skrotpræmie for din skrotbil hos danskautoskrot end hos andre.

Hvor meget kan jeg få for min skrotbil

Hos Danskautoskrot kan du få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, eller ringe til os og fortælle om din bil. Så giver vi en pris og udfører en gratis inspektion af bilen. Hvis bilen er mere værdifuld end den fastsatte skrotpræmie i 2022 så kan det være i enkelte tilfælde, at du kan sælge bilen til os og derved få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Skrotningsgodtgørelsen ligger normalt på 2200 kroner.

Vi tilbyder gratis afhentning på hele sjælland og afhentning i jylland også, da vi har en masse samarbejdspartnere rundt omkring i landet. Vi har selv flere afdelinger på sjælland. Derudover er vi også godkendt som motorkontor og er iso-certificeret, derfor kan du trygt efterlade din skrotbil i vores hænder uden at frygte overraskelser, parkeringsbøder eller andet. Vi sørger for alt det adminstratrive og papirarbejdet, sålede du ikke skal stå med det bøvl.

Hos Danskautoskrot modtager vi alle slags skrotbiler uafhængig af stand, model, årgang, kilometertal, udstyr og andet. Vi modtager altså personbiler, erhvervsbiler, varevogne, kassevogne, flyttebiler, defekte biler, totalskadede biler etc. Vi udbetaler pengene alt efter, hvordan du ønsker det. Dog altid på stedet så du får dine penge med det samme. Vi kan overføre pengene gennem bankoverførsel, mobilepay eller give kontant.

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi det vi kalder straks afhentning. Det betyder, at der maks får 24 timer fra at du har fået et tilbud til at vi afhenter din skrotbil og at du har fået din skrotpræmie for bilen. Derefter får vi afmeldt nummerpladerne hurtigst muligt, således du kan få dine forsikringspenge og vægtafgift tilbage fra skat.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 91 11 15 16 eller sende en mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt dog maks indenfor 36 timer. Vi har åbent i hverdagene indtil klokken 20.00 og vi har åbent i weekenderne til klokken 18.00.