Kom af med din skrotbil i dag

Ring: +45 91 11 15 16

Har du en skrotbil du skal af med? Så står vi hos danskautoskrot til rådighed. Vi tilbyder branchens bedste skrotpræmier og giver den bedste service. Vi har mange års erfaring i branchen og ved derfor lige præcis, hvad vi kan få for din bil derfor kan du oftest få en højere skrotpræmie for din skrotbil hos danskautoskrot end hos andre.

Galleri

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2022? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

R

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Hvor meget kan jeg få for min skrotbil

Hos Danskautoskrot kan du få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, eller ringe til os og fortælle om din bil. Så giver vi en pris og udfører en gratis inspektion af bilen. Hvis bilen er mere værdifuld end den fastsatte skrotpræmie i 2022 så kan det være i enkelte tilfælde, at du kan sælge bilen til os og derved få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Skrotningsgodtgørelsen ligger normalt på 2200 kroner.

Vi tilbyder gratis afhentning på hele sjælland og afhentning i jylland også, da vi har en masse samarbejdspartnere rundt omkring i landet. Vi har selv flere afdelinger på sjælland. Derudover er vi også godkendt som motorkontor og er iso-certificeret, derfor kan du trygt efterlade din skrotbil i vores hænder uden at frygte overraskelser, parkeringsbøder eller andet. Vi sørger for alt det adminstratrive og papirarbejdet, sålede du ikke skal stå med det bøvl.  

Hos Danskautoskrot modtager vi alle slags skrotbiler uafhængig af stand, model, årgang, kilometertal, udstyr og andet. Vi modtager altså personbiler, erhvervsbiler, varevogne, kassevogne, flyttebiler, defekte biler, totalskadede biler etc. Vi udbetaler pengene alt efter, hvordan du ønsker det. Dog altid på stedet så du får dine penge med det samme. Vi kan overføre pengene gennem bankoverførsel, mobilepay eller give kontant. 

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi det vi kalder straks afhentning. Det betyder, at der maks får 24 timer fra at du har fået et tilbud til at vi afhenter din skrotbil og at du har fået din skrotpræmie for bilen. Derefter får vi afmeldt nummerpladerne hurtigst muligt, således du kan få dine forsikringspenge og vægtafgift tilbage fra skat. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på 91 11 15 16 eller sende en mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt dog maks indenfor 36 timer. Vi har åbent i hverdagene indtil klokken 20.00 og vi har åbent i weekenderne til klokken 18.00. 

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi dækker hele sjælland og har mange samarbejdspartnere i Jylland.

}

Åbningstider:

Vores åbningstider er som følgende:

Man – Fre: 08 – 20 Lør og Søn: 08 – 18

Telefon:

Vi har telefontid i åbningstiderne. Du kan frit ringe, senge en besked eller sende en mail.

Du kan også kontakte os igennem formularen her

Skrotning af bil hos DanskAutoSkrot

Når du skal skrotte din bil er det meget nemt hos DanskAutoSkrot. Vi skrotter din bil med hensyn til miljøet, samtidig med at vi udbetaler en god skrotpræmie på din skrotbil. Læs mere om, hvad vi tager hensyn til når vi skrotter biler hos DanskAutoSkrot.

Skrot bilen med omtanke for miljøet

Vi tænker altid miljøet ind i, når vi skrotter bilerne. Herudover støtter vi miljøgavnlige initiativer.

Gode anmeldelser og stjerne service

Skrot-bil Autoophug får gode anmeldelser, fordi vi sætter en ære i at give kunden en god oplevelse og yde god service. Du ser derfor altid vores medarbejdere venlige.

Gode skrotpriser

Vi udbetaler gode skrotpræmier. Især når vi køber bilen, har du som sælger meget at vinde. Vores skrotpriser er altid fordelagtige.

Gratis afhenting i mange områder

I mange områder tilbyder vi gratis afhenting og på den måde kan du spare en del penge, når du skal skrotte din bil hos skrot-bil autoophug.
Hvor meget kan man få i skrotræmie?

Det kommer helt an på bilen. Nogle skrotbiler udløser en skrotpræmie helt op til 4000 DKK. Andre skrotbiler kun op til 2200. Det kommer an på om det er en diesel skrotbil, årgang, stand, model og mærke.

Hvordan foregår skrotning af bil hos DanskAutoSkrot?

Når vi skal skrotte biler så er der en række forhold vi tager. Eksempelvis så sikrer vi en simpel process for kunderne, som de kan forstå og vi kan stå inde for. 

Skrot din bil til en god skrotpris