Kom af med din skrotbil i dag

Ring: +45 91 11 15 16

Har du en skrotbil du skal af med? Så står vi hos Dansk Autoskrot til rådighed. Vi tilbyder branchens bedste skrotpræmier og giver den bedste service. Vi har mange års erfaring i branchen og ved derfor lige præcis, hvad vi kan få for din bil derfor kan du oftest få en højere skrotpræmie for din skrotbil hos DanskAutoSkrot end hos andre.

En bil uden afgift kan sælges til os og vi kan videresælge til eksempelvis udenlandske kunder. Når vi køber din bil uden afgift, kan dens fremtid se forskellige ud. Er bilen i god stand, så kan vi sælge den til leasing, sælge den videre uden afgift eller registrere bilen og sælge den på det brugte marked. Ønsker du et salg eller køb af bil uden afgift, er du altså meget velkommen til at kontakte Dansk Autoskrot. Ring til os på +45 91 11 15 16 eller benyt vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Det sikre valg til køb af bil uden afgift

Vi køber alle typer af biler herunder varevogne, personbiler, bil uden afgift og lignende. Uanset bilens stand så foretager vi køb af bil uden afgift. Vi vurderer bilens stand, om den skal skrottes eller sælges videre og dermed også din pris. Det er intet problem at skrotte en bil uden afgift eller at videresælge den til udlandet. Ved at benytte os til salg og køb af bil uden afgift er du sikret en tryg proces som håndteres korrekt. Samtidig tager vi os af papirarbejdet, så du sparer tiden og besværet.

Vores mange års erfaring er din garanti for korrekt håndtering af biler, uanset om de skal skrottes, sælges videre, eksporteres eller du står som køber. Ønsker du at købe en bil uden afgift, men er boende i Danmark, så skal den registreres. Vi hjælper gerne ved spørgsmål omkring salg og køb af biler uden afgift.

Biler uden afgift købes

Står der en bil i garagen og samler støv? Ønsker du dig en ny bil eller er behovet bare ikke det samme? Du kan altid sælge din gamle bil til os uanset om den kan køre eller ej. Vi opkøber gamle biler og istandsætter dem eller skrotter dem. Vi skal nok vurdere din bils stand og give dig den rette pris for bilen. Du får altid et uforpligtende tilbud hos DanskAutoSkrot. Biler uden afgift købes til både skrot og videre salg.

Kontakt os på +45 91 11 15 16 eller udfyld vores formular, så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål og et uforpligtende tilbud. Vi skal nok tage os af papirarbejdet herefter, vi henter bilen inden for få dage og du får pengene med det samme. Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle biler uden afgift hos DanskAutoSkrot. Vi glæder os til at høre fra dig.

Galleri

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2024? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

R

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Hvor meget får jeg for min skrotbil i København og omegn?

Hos Dansk Autoskrot kan du få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, eller ringe til os og fortælle om din bil. Så giver vi en pris og udfører en gratis inspektion af bilen. Hvis bilen er mere værdifuld end den fastsatte skrotpræmie i 2024 så kan det være i enkelte tilfælde, at du kan sælge bilen til os og derved få helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Skrotningsgodtgørelsen ligger normalt på 2200 kroner.

Vi tilbyder gratis afhentning af skrotbil i København og på hele Sjælland samt mulighed for afhentning i Jylland ved en af vores mange samarbejdspartnere rundt omkring i landet. Vi har selv flere afdelinger på Sjælland. Derudover er vi også godkendt som motorkontor og er iso-certificeret, derfor kan du trygt efterlade din skrotbil i vores hænder uden at frygte overraskelser, parkeringsbøder eller andet. Vi sørger for alt det administrative og papirarbejdet, sålede du ikke skal stå med det bøvl. 

Hos DanskAutoSkrot modtager vi alle slags skrotbiler uafhængig af stand, model, årgang, kilometertal, udstyr og andet. Vi modtager altså personbiler, erhvervsbiler, varevogne, kassevogne, flyttebiler, defekte biler, totalskadede biler etc. Vi udbetaler pengene alt efter, hvordan du ønsker det. Dog altid på stedet så du får dine penge med det samme. Vi kan overføre pengene gennem bankoverførsel, mobilepay eller give kontant.

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi det vi kalder straks afhentning. Det betyder, at der maks går 24 timer fra at du har fået et tilbud, til at vi afhenter din skrotbil og at du har fået din skrotpræmie for bilen. Derefter får vi afmeldt nummerpladerne hurtigst muligt, således du kan få dine forsikringspenge og vægtafgift tilbage fra skat. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på 91 11 15 16, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt dog maks indenfor 36 timer. Vi har åbent i hverdagene indtil klokken 20.00 og vi har åbent i weekenderne til klokken 18.00. 

Uanset om din bil er klar til autoophug eller den måske har et par kilometer mere i sig, så tilbyder vi gode priser. Vi kommer og henter den, udfylder papirarbejdet og giver dig pengene med det samme. Nemmere bliver det da ikke. Derfor er vi også manges foretrukne valg af forhandler til skrotbil i København og resten af landet. Vores mange års erfaring er din garanti for fair pris, korrekt håndtering og professionel afhentning samt med det rette fokus på miljøet.

Der er mange fordele ved at vælge os, heriblandt:

  • Vores omtanke for miljøet og korrekt håndtering af kemikalier
  • Vores gode service med fokus på kunden og nemme procedurer
  • Vores mange års erfaring der er din garanti for korrekt håndtering
  • Vores fordelagtige skrotpriser, der ofte er bedre end konkurrenternes
  • Gratis afhentning i mange områder og servicering i hele landet

Ring til os med din skrotbil på Sjælland

Vi står klar til at hente den. Uanset din placering i landet, så skal vi nok tage os af din skrotbil. Priserne varierer alt efter model og stand, men du er garanteret at få den korrekte pris for din skrotbil hos DanskAutoSkrot. Kontakt os endelig ved spørgsmål eller hvis vi skal komme og hente din Skrotbil på Sjælland eller resten af landet. Ring til os på +45 91 11 15 16, send en mail eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor et døgn. 

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi dækker hele sjælland og har mange samarbejdspartnere i Jylland.

}

Åbningstider:

Vores åbningstider er som følgende:

Man – Fre: 08 – 20 Lør og Søn: 08 – 18

Telefon:

Vi har telefontid i åbningstiderne. Du kan frit ringe, senge en besked eller sende en mail.

Du kan også kontakte os igennem formularen her

Skrotning af bil hos DanskAutoSkrot

Når du skal skrotte din bil er det meget nemt hos DanskAutoSkrot. Vi skrotter din bil med hensyn til miljøet, samtidig med at vi udbetaler en god skrotpræmie på din skrotbil. Læs mere om, hvad vi tager hensyn til når vi skrotter biler hos DanskAutoSkrot.

Skrot bilen med omtanke for miljøet

Vi tænker altid miljøet ind i, når vi skrotter bilerne. Herudover støtter vi miljøgavnlige initiativer.

Gode anmeldelser og stjerne service

Skrot-bil Autoophug får gode anmeldelser, fordi vi sætter en ære i at give kunden en god oplevelse og yde god service. Du ser derfor altid vores medarbejdere venlige.

Gode skrotpriser

Vi udbetaler gode skrotpræmier. Især når vi køber bilen, har du som sælger meget at vinde. Vores skrotpriser er altid fordelagtige.

Gratis afhenting i mange områder

I mange områder tilbyder vi gratis afhenting og på den måde kan du spare en del penge, når du skal skrotte din bil hos skrot-bil autoophug.
Hvor meget kan man få i skrotræmie?

Det kommer helt an på bilen. Nogle skrotbiler udløser en skrotpræmie helt op til 4000 DKK. Andre skrotbiler kun op til 2200. Det kommer an på om det er en diesel skrotbil, årgang, stand, model og mærke.

Hvordan foregår skrotning af bil hos DanskAutoSkrot?

Når vi skal skrotte biler så er der en række forhold vi tager. Eksempelvis så sikrer vi en simpel process for kunderne, som de kan forstå og vi kan stå inde for. 

Skrot din bil til en god skrotpris