Sælg din bil hurtigt & nemt hos os

Har du fået nok af bilen, måske den kører ikke længere? Eller du bare gerne vil have en ny bil? Det kan også være at synsfristen nærmer sig og du ikke orker besværet med bilen, så kan vi komme dig til undsætning. Ring til os i dag og vi giver det bedste tilbud du kan få.

Sælg din bil til en god pris

Når din bil har kørt sine sidste kilometer, eller du gerne vil købe en ny bil så skal du af med din gamle bil. Hvor meget kan du så få for din gamle bil? Hvis du skrotter bilen har du automatisk ret til at få skrotningsgodtgørelsen på 2200 DKK. Sælger du dog din bil til os kan du oftest få langt mere end de 2200 DKK. I yderste tilfælde kan vi udbetale helt op til 100.000 DKK for din gamle bil. Hvad afhænger prisen så af, spørger du? Prisen afhænger af forskellige faktorer, som påvirker salgsværdien af bilen. Det er sådan noget som fx. bilens stand, bilens mærke, bilens model, bilens motor, ekstraudstyr og andet. Vi hjælper med afhentning af bilen, afmelding eller omregistrering af bilen så du kan få dine forsikringspenge samt vægtafgift tilbage. Det sparer dig penge og besvær.

Vi gør meget hos danskautoskrot for at spare kunden for hovedpine. Derfor tager vi os af alt slags papirarbejde, så du skal gøre minimalt. Vi gør det nemt, hurtigt og sikkert at sælge sin bil. Det kan dog ikke altid lade sig gøre, at sælge sin bil hvis bilens stand er for dårlig. For hvis bilen er for dårlig så skal den skrottes, og det betyder du får skrotningsgodtgørelsen. Du kan dog i enkelte tilfælde godt få mere for de 2200 eller mindre end de 2200. Det kommer igen an på den enkelte bil, afhentning, lokation og andet.