Skrot din bil

Få skrottet din bil let og lynhurtigt i dag.

Har din bil kørt de sidste kilometer og står nu og samler støv, så er der gode penge at hente her. Få den bedste skrotpræmie og undgå en masse besvær. Hos os er du sikret en god service og vejledning til hele processen.

Udfyld kontaktformularen og vi vil sikre, at du får det bedste tilbud indenfor 24 timer.

Hvordan skrottes til din bil

Den administrative del af skrotningen foregår online, og derfor kan du være en del af dette trin. Start ved at logge på borger.dk og vælg her din bil og autoophugger. Send dernæst din skrotningsansøgning og afmeld bilens nummerplade. Dette kan du gøre hjemmefra, men vi kan også gøre dette for dig og spare dig besværet. Som en del af vores service, afventer vi din bil helt gratis hurtigst muligt og er selvfølgelige ansvarlige for korrekt håndtering af dette. I og med vi hos Dansk Autoskrot går op i miljøet, er vi opmærksomme på, at få bilen håndteret og skrottet på den mest hensigtsmæssige måde med henblik på et grønnere Danmark. Bilen bliver derfor tømt for unødige og farlige kemikalier og giftstoffer, før bilens skrottes.

Vi tilbyder afhentning på hele Sjælland og sørger for alt det praktiske helt uden problemer. Vi sørger derfor også for afregistrering/afmelding af nummerplader, såvel som vi informerer SKAT. Frygt derfor ikke nogle overraskelser undervejs!
Hos Dansk Autoskrot modtager vi alle typer skrotbiler, uafhængigt af model, mærke, årgang og kilometertal. Det betyder med andre ord, at vi eksempelvis tager os af personbiler, erhvervsbiler, varevogne samt defekte og totalskadede biler. Vi har mange års erfaring indenfor dette område og er derfor din troværdige skrothandler på Sjælland, som sikrer dig en fair, hurtigt og effektiv service. Vi vil udbetale dine penge alt efter dine præferencer, også ved større beløber. Afregningen foregår på stedet, når vi afhenter bilen, så du kan få pengene med det samme. Skrotpræmiens størrelse afhænger selvfølgelig af bilens stand og alder, men du kan være sikker på en konkurrencedygtig og fair pris. Kan din skrotbil stadig køre og er den i nogenlunde stand, kan du også vælge at sælge bilen til os eller få et tilbud på en reparation og et nysyn.

Du er mere end velkommen til at kigge nærmere på siden, udfylde kontaktformularen eller ringe til os på +45 91 11 15 16 hvor vi vil være klar på at give et uforpligtende og gratis tilbud på din bil. Vi arbejder hele døgnet, og interesserer os både for skrot og brugte biler, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis tilbuddet accepteres, afhentes bilen efter aftalt tidspunkt og afregningen skler på stedet. Nemmere bliver det ikke!.