Skrotpræmie 2022

Har bilen kørt sine sidste kilometre? Så kan du få skrottet din bil til en yderst fordelagtig skrotpræmie hos danskautoskrot i 2022. Vi tilbyder helt op til 4000 DKK i skrotpræmie. Det kommer helt an på din specifikke bil. Ring ind og hør nærmere om hvad du kan få i skrotpræmie hos os.

Hvad er skrotpræmien i 2022

Normalt ligger den almindelige skrotpræmie på 2200 kroner i 2022. Altså skrotningsgodtgørelsen er de 2200 kroner. Problemet er bare, at der nogle autoophuggere, som fakturerer for administration, afhentning af bilen og andet og således trækker det fra dine 2200 kroner. På den måde kan du ende med at få en dårlig skrotpræmie. Hos Danskautoskrot kan du altid forvente den højeste service, effektiv skrotning samt fantastiske skrotpræmier. Vi har været i branchen i over 10 år og har derfor perfektereret processerne i vores virksomhed. Derfor kan vi tilbyde langt højere skrotpræmier end vores konkurrenter, derudover har vi også kæmpe erfaring med biler og ved derfor lige præcis hvad du kan få for din bil og hvor meget vi kan få solgt delene for hos mekanikerne. Ring ind til os og hør nærmere om din bil.

Skrotpræmie dieselbil

Havde du en dieselbil i 2021, som var fra før årgang 2006 så kunne den skrottes til en skrotpræmie på helt op til 5000 istedet for de normale 2200 kroner man normalt får i skrotpræmie. Man kunne få helt op til 5000 idet at staten gerne ville tilskynde til skrotning af dieselbiler, derfor åbnede man op for en pulje, hvorved at danske bilejere kunne få mere for deres diesel skrotbiler. Puljen var både aktiv i 2020 og 2021 og var på nogle hundrede millioner, hvor de blev delt ud efter først til mølle princippet. Der er ikke blevet varslet om en ny pulje som, der har været i 2020 og 2021, så det er ikke sandsynligt at der skulle åbne sig noget op i den snareste tid. Der er altså kun den normale skrotpræmie for en dieselbil i 2022 og ikke de 5000 man kunne havde fået, hvis man havde været blandt de heldige i 2021.

Vi udbetaler mest i skrotpræmie

Danskautoophug sætter kundetilfredshed i højsæde og det betyder, at vi gerne vil tilbyde den aller højeste skrotpræmie og derfor kan vi i mange tilfælde prismatche et tilbud du allerede har fået for din bil. Det er altid gratis at indhente et uforpligtende tilbud hos os. Du kan spare enormt mange penge ved bare at indhente et tilbud fra os, selvom du har indhentet et tilbud fra andre skrotfirmaer. Vi kan tilbyde helt op til 100.000 DKK for en bil. I de tilfælde så køber vi bilen og skrotter den ikke, så gør vi den istand og får den solgt.